Свински уши по китайски
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
900 г свински уши, сварени
4 звездовиден анасон
3 резен пресен джинджифил
1/2 ч бял винен оцет
1/4 ч захар
1 ч.л. сол
1 ч бял оцет
1 ч захар
1 с.л. смлян пресен джинджифил
3 скилидки чесън, нарязани на тънки филийки
1 ч.л. сол
1 ч нарязани моркови
1 краставица, небелена, нарязана на парчета
1 глава червен лук; нарязан на парчета
1 сладка чушка; нарязана на парчета
Поставете ушите в тенджера с вода, колкото да ги покрие и добавете първите 5 съставки, изброени по-горе. Оставете да заври и оставете да къкри за 1 час; оставете месото да се охлади в течността. Изхвърлете течността и нарежете ушите на филийки. Междувременно сложете три чаши вода да заври с останалия оцет, захарта, джинджифила, чесъна, солта и морковите. Изключете котлона, когато заври. Оставете да се охлади на стайна температура. След това добавете краставицата, лука, чушката и ушите. Охладете за най-малко 4 часа преди сервиране.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ