Регистрация

Рачешко суфле

Автор:
Надежда
|
Дата:
08 Mar
|
Видяна:
936
Оцени рецептата

12 яйца

1 ч масло - разтопено

2 ч извара

450 г настърган кашкавал

1 консерва от 115 г зелени люти чушки, отцедени

1 ч царевица

1 ч рачешко месо

1 ч брашно

2 ч.л. бакпулвер

1 ч.л. къри на прах

1 ч.л. чесън на прах

Сол и черен пипер на вкус

1/2 ч фино нарязан кориандър

 

Смесете яйцата, маслото, изварата, кашкавала, лютите чушки и царевицата в голяма купа; разбъркайте добре. Прибавете месото от раци, брашното, бакпулвера, кърито на прах, чесъна на прах, солта и черния пипер. Изсипете сместа в намаслена правоъгълна тавичка. Поръсете с кориандър. Печете на 180С в продължение на 1 час или до готовност. Охладете леко и нарежете на 12 порции.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта