Регистрация

Телешки салам

Автор:
Весела Динолова
|
Дата:
03 Sep
|
Видяна:
2924
Оцени рецептата

2 кг телешка кайма

5 ч.л. сол

2 1/2 с.л. синапено семе

3 ч.л. смлян черен пипер

2 ч.л. течен пушек

3 ч.л. чеснова сол

 

Разбърква се добре с ръце и се съхранява в хладилник в продължение на 24 часа. Разбъркайте отново и се съхранява в хладилник за 24 часа. На третия ден се разбърква и се оформя на рула с размер от около 7 см в диаметър. Пече се на най-долния рафт на фурната на 110С за 8 часа, като се обръща на всеки 2 часа.





Виж още от категория "Колбаси"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта