Регистрация

Телешка наденица

Автор:
jeni
|
Дата:
04 Apr
|
Видяна:
3540
Оцени рецептата

2,2 кг говеждо месо, смляно, нетлъсто

5 ч.л. сол за колбаси

2 1/2 ч.л. чеснова сол

2 1/2 ч.л. черен пипер, едро смлян

1 ч.л. течен пушек

 

В голяма купа смесете каймата с подправките и разбъркайте добре. Покрийте и съхранявайте в хладилник. На втория ден отново разбъркайте. Съхранявайте в хладилник. На третия ден смесете отново. Съхранява се в хладилник. На четвъртия ден оформете пет рулца с големина около 4 х 25 см.

Напръскайте със спрей решетка за печене. Сложете наденичките отгоре и оставете да се пекат във фурната на 65ºС за 8 до 10 часа.





Виж още от категория "Колбаси"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
зле
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта