Регистрация

Лабскаус

Автор:
ivanka
|
Дата:
18 Feb
|
Видяна:
1079
Оцени рецептата

2 ч.л. масло

2 глави лук

300 г телешко месо

1 кг картофи

1 ч вода

1 ч.л. сол

4 цели зърна черен пипер

1 1/2 кисели краставички

Сол

Горчица

Оцет

 

1. Нарежете месото и лука на малки кубчета. Запържете ги заедно в масло до златисто-кафяво.

2. Обелете и нарежете на кубчета картофите и ги сварете във вода със сол и пипер, до готовност.

3. Нарежете киселите краставички на кубчета и всичко се смесва заедно и се подправя на вкус със сол, оцет и горчица.





Виж още от категория "Регионална кухня"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта