Регистрация

Спаначена фритата

Автор:
gabi
|
Дата:
11 Mar
|
Видяна:
794
Оцени рецептата

680 г извара

340 г чедър, настърган

4 пакета замразен нарязан спанак, размразен, по 225 г

170 г кашкавал, настърган

15 яйца

115 г кус-кус

 

Размразете спанака в гевгир за през нощта. Сварете и отцедете хубаво кус-куса. Смесете спанака с добре разбитите яйца в голяма купа. Добавете останалите продукти и разбъркайте добре. Напръскайте с олио голяма тава. Пече се в продължение на 40-45 минути на 180С. Охлажда се след това се нарязва на малки квадратчета за мезе.





Виж още от категория "Яйца"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта