Регистрация

Шведски стек от еленско месо

Автор:
marcheva
|
Дата:
21 Jun
|
Видяна:
993
Оцени рецептата

1,3 кг еленско месо

1/2 чаша брашно - за овалване

1/2 ч.л. сол - за овалване

1 ч.л. семена синап

1/2 ч.л. черен пипер - за овалване

1 с.л. мазнина

1 резен бекон, запържен и натрошен

1 консерва домати

1 средно голяма глава лук, нарязан фино

1 голям морков, нарязан

340 мл тъмна бира

1 с.л. сос Уорчестър

1/2 ч.л.сушен риган или мащерка

2 ч телешки бульон

1 с.л. кафява захар

Сол и пипер (на вкус)

 

Оваляйте парчетата месо в брашното, овкусено със сол и пипер и семената синап и запържете в мазнината. Сложете в покрит съд или уред за бавно готвене със смес от всички останали съставки, Добавете достатъчно течност (вода ли бульон), така че да покрие месото. Печете на 150 градуса, покрито, за 2 1/2-3 часа, докато месото омекне. Свалете капака и печете до сгъстяване на соса.





Виж още от категория "Дивеч"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта