Регистрация

Фантастичен сос с артишок

Автор:
Симона Кръстева
|
Дата:
03 Apr
|
Видяна:
2122
Оцени рецептата

1 пакет замразен артишок, сърцевина

италиански подправки

балсамов оцет

1 чаена лъжичка маслиново масло

1 глава лук, нарязан фино

3 скилидки чесън

1 пакет гъби, нарязани

1/2 чаша нискомаслен пармезан

2 чаена лъжичка нискомаслена майонеза

2 чаени лъжички нискомаслена заквасена сметана

Сос Уорчесртър на вкус

 

Мариновайте артишока с италианските билки и малко балсамов оцет. Отцедете хубаво от зехтина, за да бъде ястието с ниско съдържание на мазнини.

Разбъркайте артишока и останалата част от съставките заедно. Имайте предвид, че гъбите ще пуснат влага и могат да развалят външния вид и текстурата на соса.

Печете на 180ºС за около 30 минути в касерола.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта