Регистрация

Панирани яйца с пресни зелени подправки

Автор:
alexander
|
Дата:
24 Feb
|
Видяна:
1096
Оцени рецептата

4 яйца, сварени

Брашно

225 г наденица, само месото, натрошено

1 малко яйце, разбито

2 стръка зелен лук, нарязан

Препечена галета

1 ч.л. фино нарязана прясна мащерка

Сол

3 ч.л. фино нарязан пресен див лук

Прясно смлян черен пипер

1 ч наситнен пресен магданоз

Олио за пържене

 

Обелете охладените яйца и оваляйте всяко в част от подправеното брашно. Разделете месото наденица на четири части и притиснете всяко парче върху набрашнена повърхност. Поставете по едно яйце в средата и увийте плътно в сместа. Потопете първо в разбито яйце, след това в галета. Загрейте олиото и изпържете всяко яйце на маслена баня като обръщате често за около 6-8 мин. Отцедете от мазнината.





Виж още от категория "Яйца"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта